Τρόποι Πληρωμής

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το jeweltime.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: 

 

Με Αντικαταβολή

 

Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας στη μεταφορική εταιρία ή στα ΕΛ.ΤΑ. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,80€. Με αγορές πάνω από 40€ σας κάνουμε δώρο τα έξοδα αντικαταβολής.

 

Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

 

Κατά την παραγγελία σας μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο εξόφλησης την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε αυτη την περίπτωση χρειάζεται να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 5040057645911 

ΙΒΑΝ: GR2901720400005040057645911

 

Alpha Bank

Αριθμός Λογαριασμού: 119002320006650   

ΙΒΑΝ: GR44 0140 1190 1190 0232 0006 650

 

Εθνική

Αριθμός Λογαριασμού: 15797327721  

ΙΒΑΝ: GR6001101570000015797327721

 

Ως αιτιολογία κατάθεσης χρειάζεται να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας καθώς και τον κωδικό παραγγελίας. Στις περιπτώσεις που υπάρχει χρέωση από πλευράς της τράπεζας για την εκτέλεση της τραπεζικής εντολής, τα έξοδα τα αναλαμβάνει ο πελάτης. 

 

Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις γίνει η εκκαθάριση της πληρωμής. Ο χρόνος εκκαθάρισης διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα και δεν συμπεριλαμβάνεται στον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης του προϊόντος έτσι όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα.

 

 

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, εφάπαξ ή με δόσεις.

 

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. 

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το jeweltime.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Το jeweltime.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε το προϊόν που επιθυμείτε με μηνιαίες δόσεις για όποια προϊόντα προσφέρεται η επιλογή.

 

Paypal

 

  • Επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής PayPal και ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας. Το PayPal είναι ένας ασφαλής και διαδεδομένος τρόπος πληρωμής και μεταφοράς χρημάτων ηλεκτρονικά.

  • Χρειάζεται να έχετε δημιουργήσει τον προσωπικό σας λογαριασμό στην πλατφόρμα PayPal (www.paypal.com) η οποία διατηρεί τα στοιχεία καρτών/λογαριασμών σας και δεν τα κοινοποιεί στην επιχείρηση.

  • Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε να καταχωρείτε σε κάθε συναλλαγή σας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να θυμάστε τον προσωπικό σας κωδικό στο PayPal.

 

 

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα